MINU MUST HAVE ASJAD ESIMESE LAPSEGA ESIMESTEL KUUDEL

Mult hiljuti üks sõbranna uuris, kes on samuti hetkel beebi ootel, et mida mul siis tegelikult päriselt Kristoferiga alguses vaja läks. Mis olid minu jaoks need must have asjad. Mõtlesin, et miks mitte see tegelikult siia samuti kirja panna, sest kindlasti mõni mõtleb neid küsimusi veel. Seega mõned mõtted, mida mul läks vaja ning seda just siis esimestel kuudel.


Disclaimer: see on loomulikult ju puhtalt minu arvamus ning nii mõnigi ema saab kindlasti imeliselt ilma nende asjadeta hakkama. Mõnel kindlasti läks vaja mingeid asju veel. Lapsekasvatamine on üldse üpris hell ja tundlik teema, mis tihti lööb lõkked põlema, siis pole ma väga tahtnud nendel teemadel ka rääkida. Kõigil omad lähenemised ning tõekspidamised, mis just nende puhul töötab. Seega puhtalt minu arvamus, mida mul läks vaja ning seletan ka miks mul läks.