Hiljutised postitused

Arhiiv

Ole esimesena kursis põnevate teemade, treeningpakkumiste
ning uudistega!

TEE SELLEST ENDA AASTA JA MITTE AINULT SELLE UUE AASTA NUMBRI PÄRAST...


Selline tüüpiline "uus aasta uus mina" laine on üks terve jaanuar mu arust. Ma tegelikult saan väga hästi aru, miks see nii on. Kuidagi lihtsam on teha uusi algusi kui võtta enda jaoks see mingi ajapunkt - siit algab uus leht. Tegelikult on uus leht iga uus päev. Valikuid võid teha tegelikult ju iga minut. Nüüd ja praegu on see hetk, kus asjad muutuvad. Küll aga kui see "uus aasta uus mina" aitab sind kuidagi edasi, siis kasuta seda ära, kuid ära karda teha valikuid jooksvalt.

MA TUNNEN, KUIDAS UUS AASTA TULEB TÄIS MUUTUSI. ÜKS SUUR ENESE AVASTAMISE AASTA. SEDA SELLEPÄRAST, ET MA ISE TEEN SELLE VALIKU

Mu elus on viimastel aastatel pidevalt toimunud kuidagi jube palju suuri muutusi. Eks meil kõigil ole neid tegelikult palju ja kõik ongi pidevas muutumises. Sellegi poolest olen ma inimene, kes peabki olema pidevas liikumises. Paigal seismine tekitab minus ärevust ja lõksus olemise tunnet. See on omamoodi hea ning alati olnud selline edasi lükkav jõud. Eelmine aasta oli kohe eriti üks muutusi täis aasta kui otsustasin, et 1.jaanuarist ma enam 9-5ni kontoritööd teha ei taha ega suuda. See lihtsalt ei käi minu loomusega kokku ning otsustasin, et pean edasi liikuma enda unistuste suunas. Sealt alates olid mu päevad täis eesmärkide purustamisi, inimeste abistamist läbi treeningute ning toitumise, kirjatükkide vorpimist ja seda samuti hingelähedases tervise võtmes.

Oli ikka küll hetki eelmine aasta, kus mõtlesin, et ma annan alla pinge all, mis tuli nii väljast poolt kui ka selle all, mis ise suutsin tekitada. Kui imeline, et ma seda ei teinud! Tõeliselt äge aasta ja areng oli meeletu. Siiski janunen millegi enama järgi. Pisut on see juba nagu nuhtlus - kunagi ei ole küllalt. Olen inimene, kes tüdineb kiirelt. Pigem okei... ma ei saa öelda, et ma tüdinen. Mu jaoks ammenduvad asjad kiiresti ära. Võtan oma õppetunnid ning vajan edasi liikumist. Seetõttu tunnen, et ka see aasta tuleb üks järjekordne suurte muutuste aasta. Tõeline enese avastamise retk ja seda igas valdkonnas.

ME OLEME SELLE KÕIK ISEENDALE VÕLGU. KUI SA OLED ÄREVIL NING POLE MILLEGAGI RAHUL VÕI TUNNED LIHTSALT, ET MISKI ON PUUDU, SIIS TEGUTSE SELLE NIMEL. NIISAMA PASSIDES JA OODATES EI KUKU KÜLL MITTE MIDAGI SÜLLE

Kui keegi räägib, et ta ei ole oma eluga rahul. Pole rahul sellega, kus ta omadega on või ükskõik, mis nurgast see tuleb. Ma alati mõtlen, et "ise oleme enda õnne sepad". Kes meist oleks 110% rahul kõigega oma elus? Näidake mulle seda inimest, sest teda on küll raske leida. Meil kõigil on pidevalt päevast päeva oma mured ja raskused. Tihti ju pigem just tahame jagada neid häid momente, mida mäletada. Head emotsiooni, mida jagada, sest ka minu arust on parem proovida hoida tuju ja meelt kõrgel. Iseennast meelestada selliselt nagu sa tahaksid, et oleks. Kuigi tõesti vahel on raske ja kurb ning see on okei. Tuleb ka see välja elada ja lasta end tühjaks. Kuid kõik see möödas ning päeva lõpuks ikkagi ise otsustame ja teeme valikuid.

Tunnen, et mul on endiselt veel nii palju, mida muuta, parandada. Kuhu liikuda, mida õppida, teha ja avastada. Eelkõige just avastada iseennast. Kes ma päriselt olen ning mida ma tegelikult elult tahan. Jällegi pole küsimus, millele peaks olema mu arust teatud ajaks konkreetne vastus olemas. Ei saagi olla... me kasvame ja liigume inimestena edasi. Mõtted ning prioriteedid muutuvad ja muutume meie. Olen selle tegelikult nagu iseendale võlgu - elada ja püüelda enda jaoks parima elu poole. Just nimelt selle poole, mis teeb minu jaoks sellest parima. Lihtsalt istudes ja oodates ei kuku midagi sülle. Keegi teine ei tee neid otsuseid minu ega sinu eest.

Ehk siis lihtsalt väiksed mõttevälgatused ka Sulle - ära jää ootama kedagi või midagi. Võta uus päev, nädal... kas või nüüd ja kohe see järgmine tund ja haara ohjad sellessuhtes, kuhu sa endaga liigud.

Ongi raske ja vahel päris keeruline, aga oleme iseenda õnne sepad! :)

Päikest

Kirsti


 

Eesti, Estonia​

©DESIGN BY KIRSTIVAIKLA CREATED WITH WIX.COM