SU TAUST JA VARASEM KOGEMUS EI DEFINEERI SIND TREENINGUTEL - TULE MUGAVUSTSOONIST VÄLJA!


Ma ei suuda ära rõhutada kui erinevad me kõik oleme. Kui erinev on meie taust ja kui erinev on meie hetkene punkt, kus seisame. Tahan julgustada inimesi vähem kartma - sinu taust ja varasem kogemus ei defineeri sind treeningutel.

Mida kunagi ei ole hilja ja mitte kunagi ei ole miski asi liiga hullumeelne, mida proovida. Ma olen enne olnud ka veidi sellise mentaliteediga, et ah ma juba nii vana (wow 25, ma tean eks haha), et seda või seda või seda proovida. Kes seda ütleb? Ise ütlen ju... mitte keegi teine seega ei tohiks ka keegi teine sulle seda öelda.

1. PROOVI JA KATSEDA NEID UUSI ASJU OMAS TEMPOS

Uhh, kus juures aus olla, siis ma ei jõua ära oodata, et ka ise paar vahvat uut eesmärki treeningute alaselt vallutada, mis mul mõttes peale rasedust on. Kui ka sul on miski ammu tiksunud mõtetes, siis mida sa enam ootad. Tee ära!

Võta asja ainult rahulikult ehk anna endale aega. Võta asja mõistusega, sest kohe ei saagi ladusalt minna ja kohe ei saa sinust imelist suusatajat, uisutajat, tantsijat või mis iganes on see, mida oled tahtnud ammu proovida ja kätte võtta.

2. ÄRA ISEGI HAKKA END TEISTEGA VÕRDLEMA

See mõte viska kohe enda peast kaugele ära. Sa ei tea kunagi palju see teine inimene on juba sinna alla oma aega ja vaeva pannud. Või kust kohast tema üldse alustas, millal, mis moodi...

Miks me kipume end võrdlema on see, et näeme tihti ainult jäämäe tippu. Seda tulemust, mida keegi on saavutanud või kohe-kohe sinna jõudmas. Näeme seda saavutust, kuid kui kaua ja kui palju on sinna alla läinud püsivust ja tööd. Sina pead võtma asja enda küljest.

Foto: Jörgen Norkroos