HOOLITSUSTE PESA OTSINGUL EHK MÕNUS REEDE ANESTRA ILUSTUUDIOS


Milline naine ei tahaks tegelikult enda eest parimat hoolt kanda? Juuksed, nahk, küüned - et kõik säraks ja oleks kaunis? Küll aga ma ise olen küll alati jagelenud sellega, et kellegi teise kätte end usaldada. Omajagu saanud mingeid kehvasid kogemusi, kus ikka üks või teine asi pisut nihu läinud. Väga nagu ei kutsu siis kedagi teist uuesti usaldama.

Nüüd aga jõuab kätte selline aeg, kus tahaks enda eest rohkem hoolt kanda ja end poputada. Ilmad muutuvad samuti aina karmimaks ning leidsin endale ühe mõnusa pesa, kus seda teha.

TÕELISELT SOE JA MÕNUS HUBANE TUNNE KOHE ESIMESEST HETKEST

Näohooldustest ma ei tea midagi ja pole kunagi osanud kuskile ka minna. Kas ja mida mul on vaja teha? Just sellisel mõnusal õigel ajal ristusid meie teed Anestra Ilustuudioga, mis asub kohe Tallinnas sadama ja Nautica juures. Sellest pesakesest kohe hingub sellist naiselikkust ja õrnust. Hubane ja naiselik, kus inimesed on kõik nii teretavad ja ei teki sellist suure ilustuudio efekti, kus tunned ennast natuke ebakindlalt ehk ja ebamugavalt. Võib-olla ka asi selles, et ma olen ise jutukas inimene, saime igatahes kohe ka toredale jutusoonele.

ESIMENE KOGEMUS SÜGAVPUHASTAVA NÄOHOOLDUSEGA

Oli üks väga pikk ja väsitav nädal seljataga ning teadsin, et reede pärastlõunal sean sammud Anestrasse näohooldusesse. Mind võttis vastu Ester, kes on samuti ka ilustuudio asutaja. Ta on tõeliselt pikkade aastate ja kogemuste pagasiga ning oskas nii ilusti ära seletada, mida miks üldse teha. Kuna mul endal pole aimugi, mida mu nahk võiks päriselt vajada, siis tegelikult on nii hea kui sa lähedki ja küsid nõu. Sellepärast ju spetsialisti poole tegelikult pöördudki.

Leidsimegi, et üks sügavpuhastus sobiks kenasti ära küll. Mul õnneks muidu mingeid suuri nahaprobleeme ei ole. Aeg-ajalt lööb väikse punase kuskil üles küll, aga suures plaanis ainuke asi, mis häirinud on see, et mul kipuvad olema suhteliselt suured/sügavad poorid, kuhu mustus kinni jääb. Kodus ise nagu päris ikka tuumani asjast jagu ei saa.