Hiljutised postitused

Arhiiv

HOOLITSUSTE PESA OTSINGUL EHK MÕNUS REEDE ANESTRA ILUSTUUDIOS


Milline naine ei tahaks tegelikult enda eest parimat hoolt kanda? Juuksed, nahk, küüned - et kõik säraks ja oleks kaunis? Küll aga ma ise olen küll alati jagelenud sellega, et kellegi teise kätte end usaldada. Omajagu saanud mingeid kehvasid kogemusi, kus ikka üks või teine asi pisut nihu läinud. Väga nagu ei kutsu siis kedagi teist uuesti usaldama.

Nüüd aga jõuab kätte selline aeg, kus tahaks enda eest rohkem hoolt kanda ja end poputada. Ilmad muutuvad samuti aina karmimaks ning leidsin endale ühe mõnusa pesa, kus seda teha.

TÕELISELT SOE JA MÕNUS HUBANE TUNNE KOHE ESIMESEST HETKEST

Näohooldustest ma ei tea midagi ja pole kunagi osanud kuskile ka minna. Kas ja mida mul on vaja teha? Just sellisel mõnusal õigel ajal ristusid meie teed Anestra Ilustuudioga, mis asub kohe Tallinnas sadama ja Nautica juures. Sellest pesakesest kohe hingub sellist naiselikkust ja õrnust. Hubane ja naiselik, kus inimesed on kõik nii teretavad ja ei teki sellist suure ilustuudio efekti, kus tunned ennast natuke ebakindlalt ehk ja ebamugavalt. Võib-olla ka asi selles, et ma olen ise jutukas inimene, saime igatahes kohe ka toredale jutusoonele.

ESIMENE KOGEMUS SÜGAVPUHASTAVA NÄOHOOLDUSEGA

Oli üks väga pikk ja väsitav nädal seljataga ning teadsin, et reede pärastlõunal sean sammud Anestrasse näohooldusesse. Mind võttis vastu Ester, kes on samuti ka ilustuudio asutaja. Ta on tõeliselt pikkade aastate ja kogemuste pagasiga ning oskas nii ilusti ära seletada, mida miks üldse teha. Kuna mul endal pole aimugi, mida mu nahk võiks päriselt vajada, siis tegelikult on nii hea kui sa lähedki ja küsid nõu. Sellepärast ju spetsialisti poole tegelikult pöördudki.

Leidsimegi, et üks sügavpuhastus sobiks kenasti ära küll. Mul õnneks muidu mingeid suuri nahaprobleeme ei ole. Aeg-ajalt lööb väikse punase kuskil üles küll, aga suures plaanis ainuke asi, mis häirinud on see, et mul kipuvad olema suhteliselt suured/sügavad poorid, kuhu mustus kinni jääb. Kodus ise nagu päris ikka tuumani asjast jagu ei saa.

TUNNIKE RAHULIKKU AEGA ISEENDALE

Küll mul praegu selle suure kõhuga pikali olemine on siuke omaette katsumus, siis seadsin end nii mugavalt pikali kui sain. Seejärel hakkas ta juba pihta näohooldusega. Mulle väga meeldis, et ta ise rääkis ja ma tegelikult küsisin ka ja palusin kõigest rääkida, miks ta mida teeb. Ma selline uudishimulik inimene ka ja mul nagu on vaja teada, miks miski on vajalik teha. Ta alustas puhastava piimaga, mis siis õrnalt tegelikult nahka puhastab ja ei kuivata liigselt. Kodus ikka ma kipun puhastava vee või face washiga seda tegema. Peale seda tegelikult oli selle tunni jooksul neid samme ikka omajagu, mida kõike ma kindlalt ei julge siia välja kirjutada. Minu peal kasutas ta Purles tootesarja, millest ka pärast rääkis juba pikemalt tegelikult minust lähtuvalt.

ALATI JULGE KÜSIDA JA VALI ENDALE KOHT, KUST TEAD, ET SA SAAD PÄRISELT ABI JA OMA KÜSIMUSTELE VASTUSED KA

Puhtalt sellepärast, et mitte ise midagi valesti öelda. Pärast puhastamist sai nahka veel puhastatud, niisutatud, poore puhastatud, niisutatud. Abiks erinevad maskid, seerumid/kreemid, mis siis tasakaalustavad ja rahustavad nahka. Tegime mu nahale just seda, mis tal oli antud hetkel vaja. Oleks ma ise seda nimekirja vaadanud, ma oleks pooltele protseduuridele ma arvan otsa vaadanud ja midagi täiesti mööda valinud.

Mida mulle Ester ütles ka, siis ta alati tegelikult ikkagi vaatab kui see inimene tuleb tema juurde hooldusesse - mis on hetkel see, mida ta nahk vajab. Mu arust see on nii oluline! Koos jõutakse lahendusele, sest mina ju tahan abi enda nahaga ning nemad tahavad mind mu probleemidega aidata. Igatahes peale seda tunnikest oli nii mõnus puhanud olla ja nahk oli siuke kergelt natuke punetav, mis on ju igati loomulik. Siiski juba nägin, et nahk oli sile, poorid olid puhtad ja selline värskem tunne. Juba kui koju jõudsin oli see pisike punetus ka ära läinud (pooride puhastamisest) ning praegu juba 2 päeva hiljem on nahk kohe päriselt käsi südamel öeldes ilus ja puhas.

Isegi mees tuli koju ja katsus nägu - "oh, nagu beebi pepu ju" :D Pärast protseduuri jäin sinna veel veidiks ajaks lobisema. Rääkisime kasutatud toodetest, teistest protseduuridest ja nahamuredest ning lahkusin hea tundega, et usaldasin end õigetesse kätesse.

Juba ootan huviga järgmist korda, mil sammud sinna seada. Kindlasti jagan ka edaspidi enda emotsioone, sest kui mina olen endale leidnud toreda hubase hoolitsuse pesa, siis ehk leiad ka sina kui oled seda otsimas :)

Päikest

Kirsti

PS! Igapäevastel tegemistel ja hetkedel saad silma peal hoida Instagramis @kirstivaikla

#nahahooldus #ilustuudio #anestra #anestrailustuudio #näohooldus #ilu #nahk #hoolitsus #rasedus