RASEDUSE II TRIMESTRI KOKKUVÕTE EHK JÄRGMISED KUUKESED MÖÖDAS


Teine trimester hakkas siis tiksuma kuskil alates 13.nädalast ehk suvel. Suhteliselt samal hetkel kui võtsime ette enda suvise pikema puhkusereisi. Kui esimene trimester läks nagu väga lennates, siis teine trimester ikka pisut pikemalt. Loomulikult ju põhjusel, et ta tundub ajaliselt pikem - esimese trimestri puhul sa ju esimest kuud nö ei tea ega oska lugeda, mis saama hakkab.

Hetkel olen nüüd astunud enda 3.trimestrisse ning kohe-kohe hakkab jooksma juba raseduse 29.nädal. Tundub paras aeg võtta kokku II trimestri jooksul toimunu ja sümptomid.

KUIDAGI UUS HINGAMINE TULI SISSE JA ENERGIAT OLI KÜLLAGA - TUNDUS, ET TEINE TRIMESTER OLI TÕESTI NAGU KULDNE HIILGEAEG

Reisile sai ikka õigel ajal mindud. Kuna see oli meil üpris aktiivne, siis ringi tatsamist oli palju. Kümneid-kümneid tuhandeid samme ja sadu tõusumeetreid päevas. Mis oli hea, siis muidugi oli natuke harjumatu ja pisut väsinum olla kui muidu, aga ikkagi energiat oli omajagu. Õhtuks oli lihtsalt kergelt suss olla, aga oli tunda, et keha oli sellest suurest väsimuse perioodist ja olukorraga kohandumisest pisut võitu saanud.

Võiks öelda, et teise trimestri algus ehk siuke pool aega oli suhteliselt rahulik. Tõesti oli teotahet rohkem, energia tuli tagasi ning hea oli olla. Muud moodi aru ei saanud, et rase olen kui lihtsalt kasvava kõhu pärast. Muidugi peale reisi ehk kuskil 16.nädalal oli pisut raskem esimesed päevad enda treeningrutiini tagasi saada. Polnud 3-4 nädalat jõusaalis treeninud, vaid olnud reisil aktiivne. Tekkis selline tunne, et iga treening on siuke meh... Otsisin nagu uuesti enda kohta, aga nädalake ja olin tagasi omas elemendis.

KUNI KUSKIL 25.NÄDALANI EHK LÕVIOSA II TRIMESTRIST - PEALE SEDA HAKKAS TASAPISI KÕIK HITTIMA JÄRJEST EHK SÜMPTOMID JA VAEGUSED TEISEST POOLEST ALATES

Üldiselt elu läks suhteliselt sama rada pidi, mis muidu oli läinud. Andsin edasi hea ports trenne päevas, tegelesin klientide ning kavadega, oma turunduse projektide ning mõningate muude ettevõtmistega, mis taustal jooksid. Kõhuke paisus ja paisus ning esimene siuke kergem "nüüd pisut rase olla" tunne lõi peale alates mingi 21/22.nädalast.