FENNECFIT X KIRSTI KOLLEKTSIOON ON NÜÜD AVALIKULT VÄLJAS! EELMÜÜK ALGAB PEAGI


Oeh teate, mul on tõsiselt hea meel öelda, et lõpuks saame teile kollektsiooni juba lähemalt näidata. Miski, mille kallal oleme koos omajagu aega tööd teinud ning mille vilju vaikselt teile näidata.

MIS PEITUB KOLLEKTSIOONI TAGA - LUGU VÄRVIDE JA MUSTRITE VARJUS? MIS ON TEGELIKULT KOLLEKTSIOONI KANDEV EESMÄRK JA SÕNUM?

Kuna nüüd saame kollektsiooni teile lähemalt näidata, on ideaalne aeg ka sellest täpsemalt rääkida. Tahame enne eelmüügi algust teiega jagada kogu kollektsiooni taga peituvat lugu. Rääkida värvist ja mustrist ning seal peituvast loost.

Tuua lähemalt põhjused, miks antud ettevõtmine üldse sündis ning mis sõnumit me soovime, et kollektsioon kandja jaoks kannaks? Tegemist on olnud äärmiselt vahva ettevõtmisega ning ma ei oska isegi ära tänada seda võimalust, et oleme midagi sellist korda saatmas.

Uskumatult äge on koos teiste ambitsioonikate naistega midagi selliselt vinget korda saata. Olla naistele eeskujuks ning tegelikult julgustada naisi teineteist rohkem märkama ja rohkem toetama.

Naiselikkus on sära, õrnus, kuid samas ka tugevus, seksikus ja enesekindlus, mis tegelikult peitub eranditult igas naises. Meie tahame aidata kaasa selle naiselikkuse vabastamisele. Iga naine võiks ja peaks end just selliselt tundma - erilisena!

TULE LOE KOLLEKTSIOONI LOOST LÄHEMALT JUBA SIIT FENNECFITI ARTIKLIST

Foto: Mia Lotta Luise Marquardt Modell: Shalini Mody