Hiljutised postitused

Arhiiv

FENNECFIT X KIRSTIVAIKLA TREENING KOLLEKTSIOON ON SIIN!


Mul on nii hea meel öelda, et oleme koos Fennecfitiga juba pisut aega millegi kallal koos töötanud. Ühendasime jõud ning sellest kõigest sündis välja üks supervahva treening kollektsioon - miski, millega ühendada kokkuhoidvate naiset kommuuni veelgi enam.

Pisut lähemalt, kust ja miks tekkis selline idee, mis on antud kollektsiooni mõtteks ja miks just koostöö sündis minu ja Fennecfiti vahel.

MIS ANDIS MÕTTEAINEST ANTUD KOLLEKTSIOONI JAOKS NING KUST SEE IDEE SÜNDIS?

Kes on mu tegemistel pikemalt silma peal hoidnud see teab, et aastaid tagasi olin iseendaga kergelt pahuksis. Ühel hetkel tundsin, et see peab muutuma. Nooremana (noh selline põhi-keskkoolik) ei olnud mul õrna aimugi, mis tähendab tervislik eluviis...Olin küll ju liikuv, kuid kas terve ja õnnelik? Seda mitte.

Ma ei tundnud end hästi ega õnnelikuna, rääkimata terve või energilisena. Otsustasin enda jaoks teha hetkega kannapöörde. Tunnen, et olen jõudnud punkti, kus ma tõesti olen tasakaalus iseenda ja oma tervisega. Seda enam tahan aidata teisi. Teisi, kes on ka ise kadunud ega oska kuskilt alustada. Näidata, et see on meil kõigil võimalik valik ja see on tehtav. Olla nõu ja jõuga abiks. Õnnelikum, tervem sina on kõigest otsuste kaugusel.

RÕHUDA NAISELIKKUSELE - IGA NAINE PEAB TUNDMA END ENESEKINDLA, JULGE, SÄRAVA, KAUNI, TÜDRUKULIKULT ÕRNA, KUID NAISELIKULT TUGEVA JA SEKSIKANA

Naised on ikka ühed enda suurimad vaenlased. Oleme tihti peale päris enesekriitilised ning kohati ennast laastavad. Iga naine... iga inimene on loomulikult erinev oma ilude ja valudega. Kõik oleme. Kes seab end teistest tahapoole, kes kipub end kaotama, kel on vaja pisut rohkem eneseusku. Pigem just enesekindlust ja ma ei räägi siin ainult enesekindlusest, mis toob sulle pelgalt mingi jõusaalis treenimine. Ei, sest see asi on tegelikult palju suurem. Tunda end hästi iga päev, ärgata üles siht ees ja sära silmis. Tunda iga päev, et sa olid jälle parem kui eile, õppisid end taas tundma, liikusid edasi ning tunned seda täit tunnet, mis sind saadab. Aidata sellele ise iga päev enda arendamise ning keha hoidmise ja liikumisega kaasa.

Minu eesmärk FENNECFIT x KIRSTIVAIKLA kollektsiooni osas on see, et iga naine püüdleks parema, tugevama, tervema ning sihipärasema mina poole. Sinu valik on teha see muutus ning sina otsustad, millal keerad uue puhta ja valge lehe ette. Seda kõike tehes ja tundes end enesekindlalt, naiseliku, seksika ja erilisena. Just sellisena nagu iga naine seda on! Kui palju imelist sünnib sellest, et me oleme rohkem teineteisele toeks ja olemas versus teineteist maha tõmmata. Selliselt ei jõua me kuskile, kuid üksteist üles tõstes ja koos aidates - jõuame lõpuks üle nende seinade ja murede, mille oleme ehitanud ning seadnud.

MIKS TREENING KOLLEKTSIOON JUST KOOS FENNECFITIGA?

Fennecfiti taga on üks tore ja soe inimene, kellega on kuidagi ühel hetkel tegelikult tänu sotsiaalmeediale teed kokku viinud. Koos Fennefitiga saime mõlemad enda visiooni kokku tuua. Anda oma lüke ning tuua naised kokku, julgustama teineteist ja luua ühtsed naistest kokkuhoidvat kommuuni. Mulle meeldib, kuidas nad püüdlevad selle poole ja kuidas meie vaated nii hästi kokku sobivad.

Rääkides ka kollektsioonidest, siis alati jutustavad nad mingit lugu. Seal taga on rohkemat kui pelgalt kena muster. Põhjus, miks see kollektsioon on sündinud, mis on selle alguseks. Mis on tegelikult eesmärgiks ja kuhu see kõik jõuab? Samuti on nende treeningriided nii võrd mugavad ja mõnusad vastu nahka. Toestavad ja tugevad - võid kindlalt tunda, et iga su trenn ja aktiivne tegevus on mugav. Võid tunda end enesekindlana. Teame naised küll, kui oluline on toestav treeningriie - ei pea kartma, et kuskilt midagi läbi paistab või välja supsab.

Võite juba silmad lahti hoida, sest peagi on tõepoolest tulemas välja uus kollektsioon FENNECFIT x KIRSTIVAIKLA, mis hõlmab endas just seda naiselikkust ja õrnust, samas sihikindlust ning enesekindlust püüelda tervema õnnelikuma mina suunas.

Pikemalt kollektsiooni taga olevast loost saate lugeda ka Fennecfiti lehel välja tulnud artiklist, mis asub SIIN

Ühtlasi avame eelmüügi esimesena Fennecfiti uudiskirja liitujatele ning eelmüügist ostuga tuleb kaasa ka unikaalne võimalus... sellest juba lähemalt Fennecfiti perega liitudes! :)

Päikest Kirsti

#treening #treeningkollektsioon #kollektsioo #kollektsioon #riided #rõivad #treeningriided #treeningrõivad #personaaltreener #treener #treeningud