FENNECFIT X KIRSTIVAIKLA TREENING KOLLEKTSIOON ON SIIN!


Mul on nii hea meel öelda, et oleme koos Fennecfitiga juba pisut aega millegi kallal koos töötanud. Ühendasime jõud ning sellest kõigest sündis välja üks supervahva treening kollektsioon - miski, millega ühendada kokkuhoidvate naiset kommuuni veelgi enam.

Pisut lähemalt, kust ja miks tekkis selline idee, mis on antud kollektsiooni mõtteks ja miks just koostöö sündis minu ja Fennecfiti vahel.

MIS ANDIS MÕTTEAINEST ANTUD KOLLEKTSIOONI JAOKS NING KUST SEE IDEE SÜNDIS?

Kes on mu tegemistel pikemalt silma peal hoidnud see teab, et aastaid tagasi olin iseendaga kergelt pahuksis. Ühel hetkel tundsin, et see peab muutuma. Nooremana (noh selline põhi-keskkoolik) ei olnud mul õrna aimugi, mis tähendab tervislik eluviis...Olin küll ju liikuv, kuid kas terve ja õnnelik? Seda mitte.

Ma ei tundnud end hästi ega õnnelikuna, rääkimata terve või energilisena. Otsustasin enda jaoks teha hetkega kannapöörde. Tunnen, et olen jõudnud punkti, kus ma tõesti olen tasakaalus iseenda ja oma tervisega. Seda enam tahan aidata teisi. Teisi, kes on ka ise kadunud ega oska kuskilt alustada. Näidata, et see on meil kõigil võimalik valik ja see on tehtav. Olla nõu ja jõuga abiks. Õnnelikum, tervem sina on kõigest otsuste kaugusel.

RÕHUDA NAISELIKKUSELE - IGA NAINE PEAB TUNDMA END ENESEKINDLA, JULGE, SÄRAVA, KAUNI, TÜDRUKULIKULT ÕRNA, KUID NAISELIKULT TUGEVA JA SEKSIKANA

Naised on ikka ühed enda suurimad vaenlased. Oleme tihti peale päris enesekriitilised ning kohati ennast laastavad. Iga naine... iga inimene on loomulikult erinev oma ilude ja valudega. Kõik oleme. Kes seab end teistest tahapoole, kes kipub end kaotama, kel on vaja pisut rohkem eneseusku. Pigem just enesekindlust ja ma ei räägi siin ainult enesekindlusest, mis toob sulle pelgalt mingi jõusaalis treenimine. Ei, sest see asi on tegelikult palju suurem. Tunda end hästi iga päev, ärgata üles siht ees ja sära silmis. Tunda iga päev, et sa olid jälle parem kui eile, õppisid end taas tundma, liikusid edasi ning tunned seda täit tunnet, mis sind saadab. Aidata sellele ise iga päev enda arendamise ning keha hoidmise ja liikumisega kaasa.