5 VIISI, KUIDAS VÄRSKENDADA ENDA TREENINGRUTIINI


Nagu näha on, siis mulle tõesti siiralt väga meeldib end liigutada ja treenida. Küll aga kõigi jaoks see nii kergelt alati ei tule. Samas on ka mul neid hetki, kus tunnen, et õhhh... midagi oleks vaja teistmoodi ja uut.

Ma tüdinen asjadest üpris kiiresti ära ja mul peab toimuma mingi pidev areng ja väljakutse. Selleks, et ikka kirg püsiks ning oleksid motiveeritud end liigutama on üli hea mõte vahel oma treeningrutiini värskendada.

1. PROOVI MINGIT TÄIESTU UUT MUGAVUSTSOONIST VÄLJAS TREENINGUT

Kui käid pidevalt ainult ühte sama asja tegemas, siis see lõpuks mingil hetkel olgem ausad muutub pisut üksluiseks. Tahaks nagu mingit väljakutset? Küll aga on suht hirmus võtta mingi täiesti uus asi peale... Mingi rühmatreening, hoopis tantsimine, ratsutamine, uisutamine. Oeh peagi ootan juba isegi mingeid täiesti uusi väljakutseid ette võtta ja näha, milleks ma tegelt olen suuteline. Üllatada iseennast ja see on kindlasti ülimalt värskendav!

2. VÕTA ENDALE TRENNI HOOPIS TELEFONI JA MUUSIKA ASEMEL ÜKS TORE SÕBER

Ma olen ka tegelikult see, kellele meeldib pigem üksi nokitseda. Ise teha, omas tempos ja ajada oma asju. Samas on vahel päris tore kui kellegagi koos trenni teha. Toob veidi sellist uut hingamist, natuke ka võistlushimu ja see trenn läheb lihtsalt lennates. Saate teineteise tegemisi ja teadmisi värskendada, leiate koos ehk midagi täitsa uut ja põnevat.

3. UUENDA ENDA TREENINGRIIETE VALIKUT - TUNDUB VÄGA PEALISPINNALINE JA KLIŠEE, AGA SA TEAD, ET SEE TOIMIB

Esiteks kui sul ei ole enda praeguste treeningriietega mugav olla, siis on aeg teha vahetus. Sa pead end tundma mugavalt, toestatult ja hästi. Nad ei tohi olla liiga pitsitavad või kukkuda sul mööda tagumikku maha. Tunned end hästi ja mugavalt, tunned end ka enesekindlalt. Samuti kui sa tead, et sul on ülibomb treeningriie seljas, mis rõhutab su figuuri veelgi enam, siis sa annad iseendale siukse boosti juurde.

Foto: Karl Saare Photography