RASEDUSE ESIMENE TRIMESTER EHK ESIMESED KOLM KUUD


Kui muidu ei saa aru, et aeg lendab, siis praegu küll saab... tegelikult on juba pisut üle poole rasedusest möödas ning usun, et nüüd on hea aeg võtta kokku esimene trimester. Kuidas ma üldse teada sain, millal ma sain, kuidas kõik oli ja mis mind terve selle trimestri vältel saatsid?

AUSALT ÖELDES MA OLIN NII KINDEL, MIS TULEMUS ON JUBA ISEGI ILMA SÜMPTOMITETA

Kusjuures see naiselik kuues meel on päriselt ikka ülivõimas. Nagu ma oma esimeses selle teemalises postituses mainisin, siis mul on enne olnud rasedusega paar kokkupuudet. Nendest ma küll pikemalt rääkida ei soovi, kuid need kogemused kinnitasid ka seekordset tunnet. Seda ei oska isegi seletada enne kui ise kogeda, aga sa oled ise lihtsalt nii kindel ja sa tead, kuidas asjad on.

Ma ärkasin üles ja mul käis see mingi klõks ära, kus kõik klikkis ja ma teadsin - ongi vist nii! Sina tunned ikkagi iseennast kõige paremini ja kohe kui midagi on veidi teistmoodi, sa peaksid seda üldiselt märkama. Alguses ei pane sa küll seda ehk millegi erilise pähe ja siis järsku mõtled, et oota... kuidagi jube ühte auku lähevad kõik need mõtted.

TEADA SAAMINE NING ESIMENE ARSTIVISIIT - KINNITUS NING ESIMENE HINGERAHU MOMENT

Teada sain tegelikult juba 3 päeva enne oodatava menstruatsiooni algust, aga kohe ei julgenud ikkagi suurt rõõmu tunda. Pigem oli sees hirm, et kohe ei tasu hõisata. Pisut ootamist mõned päevad ja tegin veel paar testi (ma ei tea, kas keegi tulevastest või praegustest emadest, kes seda loevad üldse suhestuvad, aga ma tegin debiilselt palju neid teste tegelikult .. ma isegi ei tea miks. Oli vaja kinnituse kinnitust ja selle kinnitust vist).

Mõtlesin, et kohe kiirelt panen endale arsti juurde aja kinni, sest üks asi, mis oli kindel, siis ümberringi on päris korralik beebibuum. Hea, et ma seda tegin, sest sain endale ilusti aja ning mingit probleemi sellega ei olnud. 7.nädalal käisin ITK-s ämmaemanda esmasel visiidil ja arvele võtmisel. Jube hirm oli selle esimese ultraheli ees, aga kohe kiirelt oli näha, et kõik on hästi. Loode vastas pikkusele ning süda juba tugevalt tuksus. Kivi langes südamelt ja asi muutus aina enam reaalsemaks.

SÜMPTOMID JA VAEGUSED, MIS ESIMESE TRIMESTRI AJAL VÕIKSID JA VÕISID PAINATA