MILLEGA MA ÜLDSE TEGELEN? MIKS MA JAGAN, MIDA MA JAGAN? KOOLIST, TÖÖST JA ELUST...


Huhh pole ikka päris pikka aega seda bloginurka siin lahti teinud. Tundsin, et peale eelmist rasket aastat tuli selle aasta algus veel kiiremalt ja rutakamalt, tegusamalt peale ning aus olla tõmbas ikka auru välja küll. Kui ühel hetkel miski ei tundu mu jaoks 110% õige ja ei tule nii vabalt, siis usun, et seda teha ei tohi. Seega tahan alati rääkida ja kirjutada kui mul päriselt on hinges ka see tunne, et nüüd on hetk.

Praegu tunnen küll, et ega see eluke sellessuhtes lihtsamaks ei ole läinud, aga kuidagi teine hingamine on veidi peal küll. Proovin jälle rohkem end otsida ja leida. Tuli tõesti peale tuhin kirjutada ning jälle oma mõtted välja saada, sest see on mulle omamoodi väljendusviis. Mis parem viis uue hingamise kick offiks kui veidi rääkida ehk millega ma siis üldse tegelen ja miks ma teen ning jagan, mida jagan. Eriti kuna vahepeal on kindlasti uusi lugejaid peale tulnud.