Hiljutised postitused

Arhiiv

KAS TÕESTI OTSUSTASIN PÄRISELT HAKATA VIDEOSID TEGEMA?


Kes sattus nägema, siis pühapäeval uploadisin enda esimese pisikese video youtube'i ning jagasin seda ka mujal enda sotsiaalmeediates. Tõepoolest otsustasin selle tee ette võtta ning mõtlesin pisut ka kirja panna. Täpsemalt siis miks, mis edasi, kuidas moodi ja pisut teiste arvamusest. Juhuks kui keegi tunneb, et seisab mingi pisut hirmsa sammu ees - tule ammuta veidi ekstra pushi!

ALUSTAMINE ON SEE KÕIGE SUUREM NING RASKEM SAMM. TULEB LIHTSALT VÕTTA JA ÄRA TEHA!

Ma tean seda tegelikult isegi liiga hästi. Väga mitmeid näiteid elust ja olust on selle kohta. Küll aga teile nähtava näitena tooksin enda blogi pidamise. Miski, mida tahtsin tõeliselt kaua teha, kuid alati kippusid need jääma kuskile neti sügavustesse draftina. Kuni 11 kuud tagasi mõtlesin, et mida ma ikka edasi lükkan. Mida või keda ma kardan? Kui see on miski, mida ma tahan teha, siis see on kõige olulisem. Samamoodi on sel aastal mõttes käinud videote tegemine. Miks? Põhjus lihtne, sest ma tunnen, et tegelikult jääb seda personaalsust ning isikupära puudu. Emotsioon läheb kaduma ning vahetum suhtlus on hoopis midagi teist.

TÄIESTI MÕTTETU ON VÕRRELDA END TEISTEGA, KES JUBA MIDAGI TAOLIST TEEVAD. KÕIGEST OLEMATU PSEUDO TAKISTUS SU TEEL.

Eks tegelikult mul blogi alustamisega oli algselt sama hirm. Vähemalt mingil hetkel. Need, keda ma jälgisin tundusid no niiiiiii asjateadjad. Ikka väga next level värk ja mõtlesin, et mida ma nüüd siis hakkan üldse proovima. Mida ma üritan? Ja siis jäin nagu korraks seisma, et hmm - Kirsti, oota Sina ju tahad seda teha? Sa ei oska, sest sa ei ole alustanud. Sa pole kunagi seda isegi proovinud ning kuidas sa isegi saaksid seda osata! Täiesti lihtne loogika ju. Ega oligi ja kätte sai ta võetud ning tegemise käigus õpitud. Miski ei ole kunagi perfect ja see kõik areneb nii nagu sina arened seda tehes. Olgu blogi või video mõlema näitel - sisu edastus, kvaliteet, mugavus, ladusus.. kõik, mis siia sobiks. Seega mõtlesin, et selle avapaugu ma teen nüüd küll uuel aastal ära. Mitte mingisuguste eesmärkidega. Kuigi jah, eesmärgid on toredad, kuid peamiselt see on minu ning nende inimeste jaoks, kes tunnevad ja saavad minu tegemiste kaudu abi, indu, motivatsiooni. Mingeid nippe, trikke, mõttekaaslast.

ÄRA KARDA INIMESI - SEE LOEB, KES ON SINUGA PÄRISELT. INIMESED ON ERINEVAD NING TIHTI EI TAHA TUNNISTADA SEDA. MIS ON ÜHE ÕIGE EI PRUUGI OLLA TEISE. SEE ON TÄIESTI OKEI ASI, MIDA ON VAJA ACCEPTIDA.

Inimesed su ümber on olulised. Sellessuhtes, et ... me oleme sotsiaalsed olevused. Meile läheb korda heakskiit, arvamus, kuid mis piirini? Olen sellest ka varasemalt kirjutanud, kuid ääretult oluline on elada stressivabalt ning õnnelikult. Elus on piisavalt probleeme ning kui sa tunned, et keegi su elus lisab sellele tõrva - see on sinu mõtlemiskoht. Kas see on talutav, kas see on õigustatud? Kuhu ma tahan jõuda, siis kui sinu ümber on tõeliselt ÕIGED inimesed just sinu jaoks, siis see loeb! Sõbrad, sõbrannad, pere, elukaaslased, kes toetavad sinu tegemisi. Ükskõik, mis need ka ei oleks, sest tänapäeva maailm on kirju. Alati on inimesi, kelle mõtted ei ühti sinuga. See on nii okei ja isegi su sõprusringkonnas. Toon lihtsalt näite, et kui sa hommikust õhtuni räägid ilust ja moest, siis võib nii juhtuda küll, et su sõber Märt ei ole nii in to sellest teemast. See ei tähenda, et ta ei toeta sind!

Igatahes mul on meeletult vedanud inimestega enda ümber. Toetavad sõbrad, tõsiselt toetav elukaaslane ning TEIE, kes annate vastupidiselt just mulle indu juurde!

Kui sa ei ole veel videot näinud, siis leiad selle siit lingilt - https://www.youtube.com/watch?v=PGjS-1hxERc&t=8s .

Samuti kui sul on midagi, mida kindlalt sooviksid näha, siis kirjuta mulle! Ootan huviga teie ideid samuti :)

Päikest,

Kirsti


 

Eesti, Estonia​

©DESIGN BY KIRSTIVAIKLA CREATED WITH WIX.COM