EESMÄRKIDE SEADMISE PERIOOD ON KÄES! 3 NIPPI, KUIDAS NEID ÕIGESTI SEADA


Nii klišee kui see ka pole, siis tõesti on kätte jõudnud suure osa inimeste jaoks eesmärkide seadmise periood. Uus aasta toob uue hingamise paljudele. Ma ei ütle, et peaksime nüüd igat aastat võtma kui täitsa uut lehte, pigem siiski jätkama enda tegemisi veelgi võimsamalt. Samas see annab tõesti mõneti värskema hingamise ning kui see sinu jaoks toimib - you go for it! Kuid tihti põletakse enda eesmärkide püsimise juures kiirelt läbi.

SEA UUSI EESMÄRKE, KUID ÄRA UNUSTA VANU. LIIGU EDASI NING VÕTA VANAD KAASA - VEELGI VÕIMSAMALT

Kohe kui jaanuar jõuab kätte, võime igal pool näha sellist lauset nagu "new year new me". Tõesti aasta algab uuesti ning nagu mainisin, siis on see üks värske sõõm. Inimestel on niimoodi mentaalselt lihtsam teha üks korralik uus algus. Samas ma ei ütleks, et nüüd oled täiesti 110% uus sina. Ma usun, et paljud eesmärgid tegelikult kannad sa tulevasse aastasse kaasa. Lihtsalt sa veidi upgraded neid. Sessuhtes ära unusta enda vanu eesmärke ja eriti ära löö käega neile! Võta need kaasa, mis tõesti vajavad vallutamist. Mida sa oled kaua tahtnud saavutada. Lisa sinna juurde ka mõned uued eesmärgid ning liigu edasi.

PANE PAIKA VÕIDUD, MIDA SOOVID VALLUTADA. SEEJÄREL ANALÜÜSI NEID NING PANE PAIKA GAMEPLAN, MILLE JUURES SUUDAD KA PIKEMAS PERSPEKTIIVIS PÜSIDA

Uuele aastale lennatakse tihti suure hooga peale. Väga ambitsioonikad ideed, mis kõik võiksid ju tegelikult ka jõuda tulemuseni. Eelmine aasta oli tegelikult esimene aasta, kus ma seadsin eesmärke ja seda korralikult. Ma ei andnud endale lubadusi, sest ma ei näinud pointi end petta. Küll aga panin kirja, mida ma tahan saavutada ning hakkasin end analüüsima. Selle aasta ning tegelikult ka mitme eelneva põhjal võin öelda, mis päriselt aitas mul neid eesmärke saavutada. Sest alateadlikult olen suutnud mingeid eesmärke tagamõtteis hoida juba aastaid. Tõelisemat tegutsemist leidsid nad küll alles sel aastal. Tänu sellele, et ma panin paika plaani!

  1. PANE KIRJA NING JAOTA VÄIKSEMATEKS SAMMUDEKS - Päriselt minu suurim sõber on paber-pliiats või google docs. Mulle meeldib need eesmärgid läbi kirjutada, sest siis on suurem tõenäosus, et need eesmärgid jäävad päriselt ka alateadvusesse püsima. Ma panen kirja enda suurimad eesmärgid elu erinevates valdkondades. Seejärel ma analüüsin neid ning hakkan panema kirja väiksemaid samme nende saavutamiseks. Esimene samm, mis mul on vaja teha, et sinna jõuda. Siis sellele järgnev samm ning järgnev samm. Oletame sa tahad hak