BIOTOPIX - DERMAKOSMEETIKA! MILLEGA TEGU??


Mitmed postitused olen maininud, et sellest aastast olen hakanud rohkem tähelepanu pöörama enda nahale ning selle hooldamisele. Seetõttu olen katsetanud palju erinevaid tooteid leidmaks endale õiged. Samuti on mulle väga oluline, et tegu oleks millegi korralikuga! Seega sain võimaluse katsetada Biotopix dermakosmeetikat.

MIS ON BIOTOPIX DERMAKOSMEETIKA?

Ehk siis mulle on oluline, et toode on võimalikult hea kvaliteediga. Ma ei tea, kas see mingi vanuse asi, kuid mida aasta edasi, siis seda olulisemaks see mulle muutub. Meid on ainult üks ning me vajame parimat hoolt, mida suudame endile pakkuda. Biotopixi puhul on tegu Šveitsi dermatoloogi loodud noorendava suunitlusega dermakosmeetilise tootesarjaga. Tegu on kvaliteetsete ning aktiivaineid sisaldavate toodetega, kus kõik on väga kontrollitud oludes testitud. Seega sarja välja töötamise alla on läinud korralikult aega ning arendustööd. Mis mulle meeldib, siis tooted on üli neutraalsed. Kohe ka veidi lähemalt, kuid ei mingeid läägeid lõhnasid ega ulmelisi värve. Dermakosmeetikat tihti tegelikult iseloomustabki värv. ja lõhnaainete vaba koostis. Seega tooted sobivad ka allergilisele nahale, mis on väga oluline. Tänapäeva tooted on täis liiiiiga palju kõiksugu lisaaineid, mida tegelikult seal vaja ei ole.

OOTA... EHK SIIS VANANEMISVASTASED TOOTED? MIKS NII VARAKULT...

Ma ise pigem ütleks noorendava suunitlusega tootesari. Tegelikult uuringud näitavad ka, et enda esimesed taolised tooteda soetatakse juba enda kahekümnendates. NING mainisin, et peaksime enda eest kandma parimat hoolt! Mina igatahes kavatsen seda teha ning ka aastate, lausa kümnete pärast endiselt sama särava ning terve nahaga olla. Loomulikult taaskord rõhutan toitumise ning aktiivse elustiili olulisust. Siiski saab meie nahk kõige rohkem vatti karmides oludes ning saastunud keskkonnas. Nooruses teeme endale tihti kahju kõiksugu valede toodete, liigse naha näppimise (ma tean, et sa oled küüntega enda naha kallal käinud! Ma olen ka... ) ja palju muuga. Seega nüüd on see õige aeg ohjad haarata. Praegu on see hetk, kus tuleb juba panustada probleemide varasemaks ennetamiseks, mitte tegeleda probleemiga alles siis, kui see kohale jõuab. Juba nooremana tuleks enda nahka puhastada, regulaarselt niisutada, kaitsta päikesekiirguse eest ning keskkonna mõjude.

HUULED, KÄED NING SILMAÜMBRUS - NEED KÕIGE ESMASED

Biotopix Specific kätekreem

Tegelikult kui hakata mõtlema, mis piirkonnad saavad kõige rohkem vatti, siis on need käed. Pidevalt exposed kes