KÜLMAD ILMAD, KUIV JA PRAGUNENUD NAHK EHK APPI TULEB EUCERIN AQUAPHOR


Ma ei tea, kuidas teil, aga kohe kui õues on krõbedamad kraadid ning lõikav tuul, vajab minu nahk lisa abi. Küll igapäevaselt saab seda niisutatud, kuid ikkagi. Meie kliima kord juba on selline, et peame sellele veidi rohkem tähelepanu pöörama. Mõtle, mis kõiksugu välisoludele tegelikult meie nahk vastu peab pidama? Meie saame vastutasuks sellele head teha!

EUCERIN - MIKS JA MILLEGA ÜLDSE TEGU?

Nagu eelnevalt olen ka maininud, siis nahahooldusele hakkasin alles üpris hiljuti tähelepanu pöörama. Või noh, kas just hiljuti, aga selle aasta algusest. Mõtlesin, et tegelikult saaksin nii palju enda poolt lisahoolitsust anda. Hoida ja kaitsta oma nahka ning ka tulevikus vanemaks saades särada. Kui ma olen midagi vahvat leidnud, siis heameelega tahan seda ka teiega jagada. Naised nagu me oleme, siis struggle'ime nende teemadega päris tihti. Eucerinist olen ammu head ja paremat kuulnud, aga ei ole kunagi otseselt tutvust teinud. Tegemist on siis apteegikosmeetikaga. Kogu nende lugu sai juba alguse 19.sajandi lõpupoolelt, kus töötati välja uusi innovaatilisi lähenemisi nahahooldusele, kasutades viimaseid uurimistöid. Ja kui ma lähemalt lugesin, siis tegelikult need põhimõtted on säilinud tänapäevani välja. Teaduslik taust selle kõige taga on päris korralik. Ehk tegu on teaduslikult tõestatud uuringutel põhinevate lähenemistega, mis on nii ajakohased kui ka sobivad erinevate probleemide korra. Tegemist on ühe usaldatuima ettevõttega nahahoolduse maailmast. See kõik on minu jaoks äärmiselt oluline! Tasub teha piisavat eeltööd ning vaadata, mida sa oma naha peale paned.

KUIVAD NUKID, KÄED, LÕHENENUD HUULED AND THE LIST GOES ON

Me kõik teame seda vastikut ja valusat tunnet. Mina igatahes tahan seda leevendada ja veel parem - ennetada. Ehk siis olles igast salve ja asju proovinud, leidsin ühe tõesti hea, millega olen väga rahul. Täpsemalt siis Eucerini Aquaphor sarja salviga. Kaitseb ja ravib! Vee vaba koostis ning konsistentsilt on see pisut paksem, kuid tekitab mõnusalt pehme kihi nahale. Ei tasu ära ehmatada, sest alguses jätab see nahale sellise õrna kihi. See tegelikult on ka eesmärk. Mõni minut läheb mööda ning see koht ei ole kleepuv ega midagi sellist. Suhteliselt kohe juba tunned kui mõnusalt pehmemaks see salv su problemaatilist piirkonda muudab. Seega kuivad käed ja küünenahad (such a problem ausalt! eriti see viimane), lõhenenud kannad ja jalad, katkised ning pragunenud nina ääred. Kõik sellised murekohad sobivad Eucerini salviga niisutamiseks. :)