SINU TREENINGRUTIIN VAJAB AEG-AJALT UUT HINGAMIST


Me teame väga hästi kui kerge on jääda kinni rutiini. Teha pidevalt seda sama asja, sest inimesed harjuvad pea kõigega väga kiirelt. Tekib mugavustsoon, kuid mis seal juhtub? Me jõuame platoole ning ei toimu edasist arengut. Samamoodi ka trenni tehes. Ise pisut aega tagasi tundsin, et midagi on nagu pisut off ja mõtlesin selle ka siia kirjapilti panna.

JÄLGI ENDA KEHA MÄRKE NING KA VAIMSET POOLT . HETKEL OLEVAT TAHET NING MOTIVATSIOONI

Ma olen alati sellest rääkinud, kuid teen seda ka edaspidi. Ma olen ülisuur toetaja teemale "kuula ning vaata, mida su keha tahab öelda". Ega keegi teine seda meie eest teha ei saa. Me oleme kõik niivõrd individuaalsed ning mis kehtib ühele ei pruugi käia teise kohta. Seega keegi ei saa sulle öelda, et ou, nüüd pead täiega panema või ouu, pead ikka puhkuse võtma. Rääkides nüüd treeningu suhtes enda keha kuulamisest, siis meil kõigil on oma rutiin, kava, eesmärgid, mida me järgime. Mistõttu juba pisikesed erinevused tegelikult mängivad siin kohal rolli. Küll aga suudame me päris kiirelt arusaada kui miski on veidi paigast ära. Kõik ei ole päris 100% ok ja nii nagu tahaks. Milles võib küll põhjus olla?

EBAPIISAV PUHKUS KIIREMATEL PERIOODIDEL

Põhjuseid tegelikult võib-olla palju rohkem. Millest mina täna kirjutada tahan on just aegunud treeningrutiin ning ebapiisav puhkus. Tegelikult need kaks on suhteliselt kehv combo motivatsiooni alla tõmbamiseks. Ma ise olen viimasel ajal märganud, et noooo kuidagi nii tühi olla. Ärkan hommikuti ja muidu on kõik lihtne. Ma megalt armastan varaseid hommikuid, aga vahel siuke tunne nagu oleks kõik elujõud välja tõmmatud. Hetkel küll on mul endal toimumas pisut pingelisemad karjäärilised muutused, mis põhjustab ka siukest väikest stressi. AGA ikkagi see ei ole ainuke faktor ning neid ma siin lahkama ei hakka. Vahel satume me niivõrd hullu tegutsemise rattasse, et me ei puhka piisavalt. Jah, see puhkus mingitel hetkedel võib olla täiesti piisav, KUID on perioode, kus kõik muu on 100x pingelisem. Neil hetkedel oleks mõistlik ehk võtta isegi rahulikumalt, lasta rohkem kehal puhata, sest ka mõttetöö võtab meilt tohutult energiat. Ma ei ütle, et mitte teha trenni. Ei! Füüsiline aktiivsus annab meiel niivõrd palju jaksu mõttetööks ning motivatsiooniks mujal juurde. Kuid ehk võtta veidi rahulikumalt. Tasa ja targu, sessuhtes... kuhu meil kiiret on, eks? Teeme seda kõike siiski endi jaoks. :)

AEGUNUD TREENINGRUTIIN, MIS VAJAB VÄRSKENDUST

Inimesed-me vajame pidevat arengut. Kui ma jääme liiga kauaks kuskile paigale, m