KUIDAS BLOGIMISEGA ALGUST TEHA?


Olen ise blogimaastikul üpris vähest aega alles tegutsenud. Blogipõhjad olid mul erinevates keskkondades päris mitmeid aastaid, kuid ei tundud end kunagi piisavalt valmis olevat. Lõpuks otsustasin selle sammu veebruari kuus ära teha! Mul on veel tohutult palju õppida, kuid selle üürikese aja jooksul on tulnud päris mitmeid küsimusi. Kuidas alustada blogimisega? Mida selleks tuleks teha? Mul on tohutult hea meel, et te olete küsinud ja olen andnud niivõrd palju nõu kui seda enda tegemiste käigus õpituna olen avastanud. Mõtlesin panna ka pisut kirja ja anda ehk mõnelegi teist väike julguse lüke!

ALGUS ON RASKE KUID VAJALIK. ALUSTA KOHE JA ÄRA MÕTLE ÜLE - KUNAGI EI OLE 100% ÕIGE AEG!

Simple as that ongi. Võin omast kogemusest öelda, et lükkasin seda tegevust edasi ikka liiga kaua. Blogimise tahe oli mul tegelikult juba omajagu aastaid. Alates hetkest, mil alustasin oma tegemiste jagamist instagramis, tundsin vajadust suurema keskkonna järele. Ma olin päris osav kõiksugu vabanduste leidmises. Küll ei olnud kunagi õige hetk selleks. Kas ei suutnud valida õiget platvormi, oskamatus mingeid asju sättida nagu tahaks... kõiksugu vabandusi. Mõtted jäid muudkui enda sisse ning jätkasin nende jagamist IG-s. Järsku käis mingi klõks peas ära, võtsin tass maitsvat kohvi kõrvale ja hakkasin tegema. Kui sa tunned, et sul on midagi jagada - tee seda! Väljenda end ning jaga oma mõ