Uued suunad fitness-teekonnal


Kui ma alustasin enda teekonda, leidsin esialgu end treenimast aeroobikasaalis. Sealt sai alguse mu armastus treeningute ja aktiivse eluviisi vastu. Mida rohkem aega, oskust ja jaksu edasi, seda enam võtsin uuemaid asju ette. Järgnes jõusaal, jooks, erinevad uued rühmatreeningud ning jooga. Tegelikult kõikide nende aastate vältel ma olen endiselt olnud millegi enama otsingul. Pidevas otsingus suurema väärtuse loomiseks.

MULLE MEELDIB VAHELDUS, PÕNEVUS JA UUDSUS-ERITI TREENINGUTES

Ma ei ole absoluutselt inimene, kes suudaks kuid või isegi aastaid ainult ühte ja seda sama asja teha. Pigem olen selline rahutu ja pidevalt millegi uue otsingul. Mitte isegi rahutu... aga mul ei saa olla igav. Ma ei kannata seda kui ma ei liigu ega arene. Hetkel olen päris pikalt olnud enda treeningutega paigal. Midagi uut ja põnevat ei ole toimunud mu jaoks. Käin rühmatreeningutes ning jõusaalis, pisut ka joogat avastamas. Kuna mu eesmärk on olla pidevas eneseotsingus ning liikuda jätkusuutliku aktiivse elustiili suunas järjepidevalt, vajavad mõned asjad üle vaatamist. Nii mu eesmärkide täpsus, lahti mõtestamine kui ka viis sinna liikumiseks.

Intensive Personal Trainer kursus. Treening #myfitnesseesti

AEG MINNA TAGASI JUURTE JUURDE

Hakkasin veidi mõtlema enda teekonna alguse peale. Sellele ajale, kus mu enda arvates olin ma vast kõige motiveeritum, järjekindlam ja parimas vormis. Milline olin ma ise, mu eesmärgid ja treeningud. Esimene asi, mis mulle meenub - mitte ükski päev ei olnud sama. Mitte ükski treening ei meenutanud eelmist ja alati oli midagi veidi teistmoodi. Twistiga ja uut. Samuti tegin siis rohkem selliseid circuit-stiilis treeninguid. Ehk siis erinevad nö ringid, mis koosnevad teatud ajavahemikul tehtavatest harjutustest+puhkusest/aktiivsest puhkusest. Olenevalt enda treeningeesmärkidest tuleb siis see suhe paika panna. Sai tehtud nii jõutrenne kui ka eraldi suunitlusega vastupidavust. Tihti olid need mõlemad just nendes treeningutes kombineeritud. Sai päris palju ka ise vahvaid harjutusi välja mõeldud, kuidas end jälle challenge'ida. Ehk siis pidevalt oli põnev! Tunnen, et see on praegu puudu ja sinna ma proovin tagasi minna.

SEADSIN SAMMUD PERSONAALTREENERI KVALIFIKATSIOONI OMANDAMISE SUUNAS

Kes veel ei tea, siis olen 20.augustist liikumas personaaltreeneri paberite omandamise suunas. Täpsemalt võtan osa Intensive Personal Trainer kursusest. Kusjuures mulle endale see ei tulegi niivõrd ootamatult. Olen juba aastaid salamisi mõlgutanud neid mõtteid. Küll aga on alati tulnud midagi selle vahele. Antud kursuse puhul on tegemist ühe väga paindliku variandiga ning mingeid vabandusi isegi ei teki! Teoreetiline osa toimub digitaalselt, millele veidi aja pärast järgneb praktiline osa ning eksam. Ma tunnen, et see tuli mu ellu nii õigel hetkel ja kõik loksub paika. Igaljuhul tahan ma end selles vallas arendada ning kindlasti tuleb see igati kasuks. Mu mõtted ja i