Hiljutised postitused

Arhiiv

Uued suunad fitness-teekonnal


Kui ma alustasin enda teekonda, leidsin esialgu end treenimast aeroobikasaalis. Sealt sai alguse mu armastus treeningute ja aktiivse eluviisi vastu. Mida rohkem aega, oskust ja jaksu edasi, seda enam võtsin uuemaid asju ette. Järgnes jõusaal, jooks, erinevad uued rühmatreeningud ning jooga. Tegelikult kõikide nende aastate vältel ma olen endiselt olnud millegi enama otsingul. Pidevas otsingus suurema väärtuse loomiseks.

MULLE MEELDIB VAHELDUS, PÕNEVUS JA UUDSUS-ERITI TREENINGUTES

Ma ei ole absoluutselt inimene, kes suudaks kuid või isegi aastaid ainult ühte ja seda sama asja teha. Pigem olen selline rahutu ja pidevalt millegi uue otsingul. Mitte isegi rahutu... aga mul ei saa olla igav. Ma ei kannata seda kui ma ei liigu ega arene. Hetkel olen päris pikalt olnud enda treeningutega paigal. Midagi uut ja põnevat ei ole toimunud mu jaoks. Käin rühmatreeningutes ning jõusaalis, pisut ka joogat avastamas. Kuna mu eesmärk on olla pidevas eneseotsingus ning liikuda jätkusuutliku aktiivse elustiili suunas järjepidevalt, vajavad mõned asjad üle vaatamist. Nii mu eesmärkide täpsus, lahti mõtestamine kui ka viis sinna liikumiseks.

Intensive Personal Trainer kursus. Treening #myfitnesseesti

AEG MINNA TAGASI JUURTE JUURDE

Hakkasin veidi mõtlema enda teekonna alguse peale. Sellele ajale, kus mu enda arvates olin ma vast kõige motiveeritum, järjekindlam ja parimas vormis. Milline olin ma ise, mu eesmärgid ja treeningud. Esimene asi, mis mulle meenub - mitte ükski päev ei olnud sama. Mitte ükski treening ei meenutanud eelmist ja alati oli midagi veidi teistmoodi. Twistiga ja uut. Samuti tegin siis rohkem selliseid circuit-stiilis treeninguid. Ehk siis erinevad nö ringid, mis koosnevad teatud ajavahemikul tehtavatest harjutustest+puhkusest/aktiivsest puhkusest. Olenevalt enda treeningeesmärkidest tuleb siis see suhe paika panna. Sai tehtud nii jõutrenne kui ka eraldi suunitlusega vastupidavust. Tihti olid need mõlemad just nendes treeningutes kombineeritud. Sai päris palju ka ise vahvaid harjutusi välja mõeldud, kuidas end jälle challenge'ida. Ehk siis pidevalt oli põnev! Tunnen, et see on praegu puudu ja sinna ma proovin tagasi minna.

SEADSIN SAMMUD PERSONAALTREENERI KVALIFIKATSIOONI OMANDAMISE SUUNAS

Kes veel ei tea, siis olen 20.augustist liikumas personaaltreeneri paberite omandamise suunas. Täpsemalt võtan osa Intensive Personal Trainer kursusest. Kusjuures mulle endale see ei tulegi niivõrd ootamatult. Olen juba aastaid salamisi mõlgutanud neid mõtteid. Küll aga on alati tulnud midagi selle vahele. Antud kursuse puhul on tegemist ühe väga paindliku variandiga ning mingeid vabandusi isegi ei teki! Teoreetiline osa toimub digitaalselt, millele veidi aja pärast järgneb praktiline osa ning eksam. Ma tunnen, et see tuli mu ellu nii õigel hetkel ja kõik loksub paika. Igaljuhul tahan ma end selles vallas arendada ning kindlasti tuleb see igati kasuks. Mu mõtted ja ideed terves selles valdkonnas on tegelikult üsna suured. Unistada tulebki ning teha seda julgelt! Alustada pisikeste sammudega ja ühel heal hetkel sinna ka jõuad. Lisaks tunnen, et asjatundjate käe all omandatud tarkus lisab vajalikku kompetentsut ja usaldatavust kõvasti juurde. Eriti annab see vunki juurde mu ideel minna juurte juurde tagasi Oeh, mul on nii elevil hetkel selle kõige suhtes olla ja tahaks juba kõiki mõtteid ning ideid teiega jagada. Lisaks hoian teisi kursis enda teekonnal IPT kursusel nii palju kui saan! Ehk saab keegi teist samamoodi endale julgust ja indu juurde. Teen seda tasa ja targu :)

#IPTeesti

UUED TUULED SIIT MA TULEN JA TEIE MINUGA ÜHES!

Seega võtan väikse aja ning mõtestan nüüd lahti enda eesmärgid. Üldjoontes on nad alati olnud samad - õnnelikum, tervem, parem, tublim, tugevam versioon minust. Olles enda kalla võimalikult palju tööd teinud ning sellest õppinud, saan seda kõike anda ja jagada ka teistega. Üks minu isiklik eesmärk juba väha pisikesest peale on olnud teiste aitamine ning väärtuse loomine. Tuua mingi muutus ja aidata inimesi. Poovin seda kõike jätkusuutlikult ja järjepidevalt, samas kuulates enda keha ja vaimu. Seejärel teen väikse researchi enda sees, panen paika suuna, kuhu hakkan liikuma. Igatahes algust ma teen ning seekord annan endast parima, et ka teid sinna kaasa haarata. Loomulikult ei hülga ma seniseid tegevusi ja trenne. Lihtsalt toon sisse veidi rohkem ennast ja vaheldust. Põnevust ja uudsust! Kogu oma teekonna vältel on kõige veidram see, et ma ei ole teid päriselt kunagi endaga kaasas hoidnud. Mõtlen just enda treeningutel... Plaanid ja lähenemine tuleb senisest pisut erinev. Seekord proovin ma läheneda veidi teisiti, et seda ka teiega rohkem jagada!

Kiired ja esialgsed mõtted uuel suunal on kirja saanud. Eks kõik tuleb loomulikult tegemise käigus, kuid ma olen väga põnevil! Loodan, et uued ja vahvad asjad on tulekul ning saan seda hype'i ka teiega jagada. Pisut katsetamist ja tegutsemist ning ehk saan ka teid peagi suunata uutemate ja vahvamate treeninguteni :)

Päikest,

Kirsti