Päikseline ja palav Hispaania getaway


Oeh, üks mõnus 9 päeva on nüüd möödas ja tagasi meeltesegaduses olevas Eesti kliimas. Mõtlesin enda muljed nii ehk naa kirja panna, kuid kuna tuli päris palju soove selle postituse osas, teen selle nüüd 110% kindlalt ära. Pisut ssellest, miks see sihtkoht, kust selline mõte, mis me tegime ja kuidas reis läks. Samuti, kus kohtades me käisime ning mida ma kindlasti soovitan külastada.

"...KUULGE LÄHEKS KUSKILE REISILE. NOO JAA DAVAI...AGA LÄHME TEGELT KA. HAKKAME LENNUPILETEID NÜÜD KOHE JA PRAEGU VAATAMA"

Ma arvan, et see oli mingi pime ja kole jaanuari õhtu. Saime tüdrukutega kokku ning veits siuke muserdav oli olla. Mul läks just elukaaslane 11 kuuks kaitseväkke. Seega minu jaoks eriti pime talv. Ajasime tüdrukutega niisama juttu, muljetasime oma tegemistest. Ma isegi ei tea, kust see tuli, aga niimoodi üpris järsku tuli naljatades jutuks: " kuulge lähme reisile kuskile". Nagu ikka kõik alati mingi jajajaa, davai hea mõte. Tegelikult keegi ei võta seda tõsiselt. Õhtu ikkagi lõppes sellega, et mõtlesime teha ühe girls tripi. Algselt oli meie plaan pisut suurem. Mõtlesime võtta ette Hispaania ja Portugali ning kuidagi läbi mitme riigi tagasi trippida. Reaalsus hittis lõpuks. Esiteks oleks see läinud ulme pikaks ning päris kulukaks. Sellessuhtes me kõik mõtlesime teha ühe taskukohase tripi. Kokkuvõtteks see meil täitsa õnnestus. Valisime mõnusad kuupäevad ning aja, mil minna. Esialgu panime paika meie ühise vaba aja järgi, siis juba vastavalt pileti hindadele.

PIGEM NAUTIDA SIIS ÜHTE KOHTA JA JUBA KORRALIKULT EHK HISPAANIASSE MINEK SIIS OLIGI

Valik langes siiski Hispaania peale. Mina ja 2 sõbrannat hakkasime tasapisi oma trippi kokku panema. Peamised 2 sihtkohta olid Barceclona ning Madrid. Mõni kindlasti mõtleb, et ahh mida sinna suurlinna ikka minna... Mõttetu ja midagi ei näe. Pigem ikka käia äärepoolsemaid alasid ja väiksemaid külasid läbi. See on tegelikult täiega cool idee! Meil tuli mõtteliselt pisut teine tripp ja me ei hakanud endale autot rentima. Seega jäi lauale selline suurlinnade scoutimine. Kokku olime 9 päeva. Läksime teisipäeva õhtul ja tagasi olime järgmise nädala neljap/reede öösel. Minnes meil esimesel ööl ei olnud majutust. Pointi nagu polnud, sest ei eeldanud, et me reaalselt okeil ajal Barcelonasse jõuame. Ülejäänud ööd oli majutus olemas. Lend läks Tallinn-Barcelona, sealt siselennuga Madridi ja pärast tagasi Tallinna läbi Riia connection lennuga. Lennupiletid ja majutus läks meil ühe inimese kohta kuskil 388 euri. Päris hea, eks! Pagasi kohta nii palju, et meil oli käsipagas-igal lennul väike kohver ja mul oli suht packed seljakott. Täiesti piisav selliste kuumade ilmadega. Palju sul asju ikka vaja on. Meie majutus oli Bookingust otsitud hostelid ja väga okeid kohad olid. Võiks arvata, et whatt.... kuidas nii odav kõik. Järelikult majutus oli jama??? Võin ausalt öelda, et väga korralikud, kenad toad ja vannitoad olid täitsa olemas. :)

Platja de la palmas

FIRST STOP - BARCELONA