Raskusi treening-eesmärkide seadmisel ja saavutamisel?


Selleks, et midagi tegelikult ja päriselt tehtud saaks, tuleb seada eesmärke. Ilma selleta sa ei saa kuskile poole liikuma, sest sul tegelikult pole kindlat suunda ega sihti, kuhu püüelda. Siiski on vahel päris raske eesmärke seada ja nende juures püsida. Eriti treeningute puhul. Seega tuleb enda jaoks teha kõik võimalikult lihtsaks, et nendega saavutamisega hakkama saada.

Pane enda eesmärgid kirja

Alusta sellest, et pane kirja, kuhu sa tahad jõuda ja mida saavutada. Sa võid ju enda peas mõelda küll, et... oh ma tahaks olla aktiivsem, kaotada kaalu, jaksu jooksmiseks, lihaseid jõusaalis. Seniks kui sa neid enda jaoks läbi ei mõtle ja kirja ei pane, võib sul olla palju raskem siit edasi minna. Kui sulle toimib märkimusse, telefoni või arvutisse nende üles kirjutamine, siis tee seda kindlasti! Sul on alati hea nende juurde tagasi tulla. Nad on sul silme ees kirjas ja olemas.