Aktiivne puhkus Alpides


Eks päris paljud tahaksid meist kauaks ja kaugele ära põgeneda. Palju näha ja kogeda. Uskuge kui ma ütlen, et sama siin! Mul on tohutu reisimise ja maailmaavastamise kihk, kuid vahel piisab ka väiksest 4-5 päevasest getawayst värskeks restardiks. Kuna nädal-kaks tagasi polnud kevadest veel mingit lõhna, siis sain vähemalt nautida pisut ilusamat talve kui viimasel ajal meil siin muidu on olnud. Sammud seatud Itaalia ja Alpide poole.

Thank god, et ma olen hommiku inimene

Esimene lend Frankfurti läks kolmapäeva varahommikul. Kodust pidin liikuma hakkama kell 3.40 seega väga pikalt põõnata ei saanud midagi. Õnneks väga raske ei olnudki üles saada. Olude sunnil on alati pisut kergem. Kohver näppu ja lennujaama poole minek. Väike kohv sisse

(btw ma ei tea, aga lennujaamas ei olnud ikka üldse see hea...) ja märjast vesisest Eestist minek. Kiirelt Frankfurti, kust juba kiirelt edasi Milano lennule. Ei läinud kaua kui Itaalia juba ootas. Ilm oli tegelikult alguses suhteliselt masendav. Vihmane ja märg nagu meil, kuid see-eest mõnusalt soe. Edasi sai juba hüpatud bussi peale, mis viis Breuil-Cerviniasse, kus oli armas suusakülake ja sellest veidi kõrgemal hotell Lo Stabecco.

Mäed - alati nii hingematvalt kaunis

Viimati käisin suusareisil mõned aastad tagasi Tatrates, kuid see oli veidi teisest killast ikka. Kuidagi nii amazing on näha selliseid võimsaid mägesid ja loodust oma silmaga. Bussisõit üles mäkke oli suht... vastik? Sellessuhtes, et korralikult oli ikka mäkke ronimist ja kurvilist teed. Südame tõmbas veidi pahaks, kuid see oli seda väärt. Peagi jõudsime külakesse, kust pidime juba gondlitega üles hotelli minema. Sinna me enam kuidagi muudmoodi ei saanud. Hotell oli 2500m peal.