Kuidas olla järjepidevalt aktiivne ning mitte anda alla?


Meil on tegelikult igas päevas piisavalt palju minuteid, millest veidi pigistada enda liigutamisele. Olgu selleks jõusaalis trennitamine, jooksmine või koeraga jalutamine. Aktiivne olemine ei tähenda ka alati seda, et kui nüüd endal higi lahti ei tõmmanud, siis sa seda ei ole. Mina usun, et meie keha vajab pidevat liikumist. Me oleme selleks kui loodud -eranditult me KÕIK! Kuidas seda enda ellu rohkem sisse tuua ning selle juures ka püsida? Lihtsad nipid, mida mina proovin igapäevaselt kasutada.

Püstita eesmärgid - alusta tasa ja targu

Kui sul on mingi siht silme ees, siis on palju lihtsam edasi liikuda. Olgu su eesmärgiks teha päevas 10 000 sammu, jõuda 3x nädalas jõusaali, alandada enda rasvaprotsenti või miski muu. Alusta pigem esialgu väiksemate eesmärkidega, sest nendest saab kokku suurem pilt. Kui sa proovid kohe võtta suurt ampsu, mis ei olegi ehk nii kiirelt ja koheselt saavutatav, kaob sul motivatsioon ja tahe päris ruttu. Võhm ja viitsimine saab otsa ning tekib täitsa vastupidine olukord. Uskuge mind, ma olen selline inimene, kes tahaks ka kõike ja kohe. Mitte, et ära nüüd suuri eesmärke püstita - loomulikult tee seda! Lihtsalt let