Kuidas kadunud treening motivatsioon taas üles leida?


Mõni päev lihtsalt ei ole ja ei lähe. Vahel saab sellest lausa nädal, paar ja isegi rohkem. Pole see õige tunne ja motivatsioon ärgata, minna trenni ja üldse midagi teha. Sealt on juba väga lihtne igasugu vabandusi ka leida - püksid pigistavad, mu taim ootab kastmist, pole aega jne. Endalgi on neid mõõnasid olnud, kuid olen õppinud ära mõned nipid, et nendest üle olla.

Uued treeningriided

Treening motivatsioon

Väga klišee, aga lihtsalt toimib! Samuti ei ärgita teid nüüd, et jookske raha kulutama, kuid vahel on uus hingamine treeningasjade riiulis päris hea mõte. Just soetada riided, mis on mugavad ja kus sees tunned end mega badass' ina. Eriti naised - te ju tahate enda uusi ilusaid riideid kuskil kanda eks? Seega teil on see elevus minna treeningsaali. Sealt tuleb juba väike boost peeglisse vaadates: "Damn looking fine and gonna make it feel even better!" Selleks hetkeks oled end juba uuesti treeningsaali vedanud ja see on suur samm, kust edasi läheb taas ülesmäge.

Inspireerivad inimesed

Mulle tohutult meeldib lugeda, kuulata ja vaadata inspireerivaid inimesi. Seda kõigis valdkondades, mis mind paelub, kuid rääkides treeningmotivatsioonist, siis seda leiab igale maitsele omajagu. Tegelikult on hea, kui keegi või miski sind isiklikult motiveerib iga päev. Siuke väike kick in the ass tuleb kasuks küll. Tahaksid uuesti oma motti leida? Löö lahti mõni temaatiline raamat või video. Ma olen alati super indu täis kui olen ühe mõnusa video ära vaadanud. Tekib siuke tunne, et loomulikult suudan ju mina ka ja ma tahangi. Tahan ka olla tubli, teha enda jaoks midagi head seega teeme ära!

Tagasivaade iseendale

Juhul kui sul hetkel mureks motivatsiooni kadumine, siis mingi hetk sul pidi see siiski olema, eks? Mulle meeldib palju iseendale tagasi vaadata ja mõelda, kus ma olin, mis ma tegin. Vaatan tagasi kui energiat ja rõõmu täis ma olin. Ehk mingid aktiivsed saavutused, mille olin saavutanud? Mõtlen kui hästi ma end tundsin ja seda tänu sellele, et leidsin oma aja igas nädalas või päevas, et teha enda keha jaoks midagi head.

Treening motivatsioon