Hiljutised postitused

Arhiiv

Minu snäkikapi sisu


Päris tihti olen rääkinud paremate valikute tegemisest, kui lihtne see on ja tegelikult kui palju maitsvamad võivad need olla. Seega mõtlesin, et teen väikse tuuri enda snäkikapis. Vaatame, mis seal leidub ja kirjutan veidi pikemalt, miks just need valikud. Eks muidugi tuleb vahel ka millegi veidi patusema isu, kuid minu jaoks on tasakaal võti. Kirjutan ausalt ja ainult heade kavatsustega, mis on minu lemmikuteks saanud :) Pähklivõid

Ouuuujeees! See on üks mu tõsine sõltuvus ja ega need purgid kaua täis ei püsi. Alguses kui avastasin enda jaoks maapähklivõi, siis ma tõesti arvasin selle olevat the best thing ever. Seniks kui ma avastasin Foodini indiapähkli-, mandli- ja kookosvõi. Kui te tahate Rafaello maitset, siis indiapähkli- ja kookosvõi kokku ja see on

olemas. Kõik magusasõbrad ma niiinii väga soovitan neid! Ülisuper viis, kuidas enda magusaisu tervislikult taltsutada.

Tervislik maius

Tooršokolaadid

Ma olen alati olnud üks kõige suuremaid šokolaadi söödikuid, keda ma tean. Alati ju mõnus kohvi kõrvale näksida või kotti pista juhuks kui isu peale tuleb. Hiljuti avastasin enda jaoks alternatiivi poes olevatele suhkrut täis šokolaadidele. Nimelt StayYoungChocolate'i tooršokolaadid, mis on ülimaitsvad ja kasulikud sulle. Neid valmistatakse käsitööna Eestis ning ainult orgaanilisest ja kvaliteetsest toormaterjalist. Kakaoube pole eelnevalt kuumutatud ning kõik kakaos sisalduvad antioksüdandid ja vitamminid on neis säilinud. Mis minu arust on veel megasuper - neid on rikastatud erinevate supertoitudega nagu goji-marjad, chia seemned, kookos jne. Kuna ma olen alati sellepoolt, et boostida enda toite ja snäkke veelgi enam, seda enam mulle nad ka meeldivad. Minu lemmik on chia-kookose, kuid minu jaoks everthing coconut võidab alati!

Tervislik šokolaad

Supertoidud ja seemned

Supertoitudel on mitmeid kasulikke tervisetegureid ning nad on väga toitainete rikkad. Nad sisaldavad rohkelt antioksüdante ja fütokemikaale (sisemine geenitehnoloog rääkimas). Miks see hea on? Antioksüdandid pidurdavad vabade radikaalide teket ehk siis vähendavad mitmete haiguste tekke riski. Fütotoitained on peamiselt vähivastase ja südame-veresoonkonna haiguseid ennetava toimega. Seega kasutegureid neil leidub ja miks mitte enda orgamismi nendega laadida. Pealegi mulle isiklikult nad väga maitsevad ja mõned leiduvad ka minu kapis. Chia-seemned, kookoshelbed ja kakaonibsid leiduvad mu kapis küll alati. Neid on super mugav lisada nt salatile, pudrule või smuutide sisse. PS! Kakaonibsidest saab üüüliii maitsvaid tervislikke šokosnäkke. You name it! Lisaks veel mooruspuumarjad tooršokolaadis on nagu kommi eest.

Orgaaniline maius

Smuutipulbrid

Kes teab mind võib öelda, et ma olen täielik smuutifriik. Lihtsalt kui lihtne ja maitsev saab olla enda päevase puu-ja juurvilja koguse omastamine? Võtad max oma 5 minutit, maitse eelistused blendrisse ja võila - kas snäkk on the go või õhtune magustoit ongi olemas. Nagu ma olen ka maininud, siis mulle meeldib enda toite boostida hea, kasuliku ja paremaga ning smuutid ei ole mingi erand. Avastasin enda jaoks Boost Yourself'i smuutide segud kuskil 8 kuud tagasi. Kuna smuutid on peamiselt täis süsivesikuid (puu- ja juurviljad), siis on hea kuidagi neile rikkust juurde anda. Sellepärast lisan neid smuutide segusid, milles leidub antioksüdante, mineraale, vitamiine, valke ja kiudaineid. Mina tunnen, et mu kõht püsib kauem täis, mul on rohkem energiat ja hea maitselisa annavad ka. Lisaks ka Foodini spirulina mõnusate roheliste smuutide tegemiseks.

Smuuti supertoit

Seega siin oli väike vaade mu snäkikappi, mis mind suure isu korral millegi hea järgi hullult aitavad. Superlihtsad valikud, kuid oi kui head. Ma olen see, kes pigem investeerib veidi rohkem, et teha paremaid valikuid. Kokkuvõttes teed enda kehale teene ning muidu läheb see raha ju niikuinii mingi valiku peale. Tee siis juba seda targalt ja teadlikumalt! :) Päikest