Minu snäkikapi sisu


Päris tihti olen rääkinud paremate valikute tegemisest, kui lihtne see on ja tegelikult kui palju maitsvamad võivad need olla. Seega mõtlesin, et teen väikse tuuri enda snäkikapis. Vaatame, mis seal leidub ja kirjutan veidi pikemalt, miks just need valikud. Eks muidugi tuleb vahel ka millegi veidi patusema isu, kuid minu jaoks on tasakaal võti. Kirjutan ausalt ja ainult heade kavatsustega, mis on minu lemmikuteks saanud :) Pähklivõid

Ouuuujeees! See on üks mu tõsine sõltuvus ja ega need purgid kaua täis ei püsi. Alguses kui avastasin enda jaoks maapähklivõi, siis ma tõesti arvasin selle olevat the best thing ever. Seniks kui ma avastasin Foodini indiapähkli-, mandli- ja kookosvõi. Kui te tahate Rafaello maitset, siis indiapähkli- ja kookosvõi kokku ja see on

olemas. Kõik magusasõbrad ma niiinii väga soovitan neid! Ülisuper viis, kuidas enda magusaisu tervislikult taltsutada.

Tervislik maius

Tooršokolaadid

Ma olen alati olnud üks kõige suuremaid šokolaadi söödikuid, keda ma tean. Alati ju mõnus kohvi kõrvale näksida või kotti pista juhuks kui isu peale tuleb. Hiljuti avastasin enda jaoks alternatiivi poes olevatele suhkrut täis šokolaadidele. Nimelt StayYoungChocolate'i tooršokolaadid, mis on ülimaitsvad ja kasulikud sulle. Neid valmistatakse käsitööna Eestis ning ainult orgaanilisest ja kvaliteetsest toormaterjalist. Kakaoube pole eelnevalt kuumutatud ning kõik kakaos sisalduvad antioksüdandid ja vitamminid on neis säilinud. Mis minu arust on veel megasuper - neid on rikastatud erinevate supertoitudega nagu goji-marjad, chia seemned, kookos jne. Kuna ma olen alati sellepoolt, et boostida enda toite ja snäkke veelgi enam, seda enam mulle nad ka meeldivad. Minu lemmik on chia-kookose, kuid minu jaoks everthing coconut võidab alati!

Tervislik šokolaad

Supertoidud ja seemned

Supertoitudel on mitmeid kasulikke tervisetegureid ning nad on väga toitainete rikkad. Nad sisaldavad rohkelt antioksüdante ja fütokemikaale (sisemine geenitehnoloog rääkimas). Miks see hea on? Antioksüdandid pidurdavad vabade radikaalide teket ehk siis vähendavad mitmete haiguste tekke riski. Fütotoitained on peamiselt vähivastase ja südame-veresoonkonna haiguseid ennetava toimega. Seega kasutegureid neil leidub ja miks mitte enda orgamismi nendega laadida. Pealegi mulle isiklikult nad